Wesopa

Vrijdag 1 februari 21.00 uur Theater Weesp “City of Wesopa”
Herengracht 23 Weesp

 

Live! – Leef! – Vive!
singer-songwriter liedjes, moderne dans en flamenco,
recht vanuit het hart

Een avondvullend programma in de “City of Wesopa” met fantastische artiesten!:

Flamenco

Sinds een aantal maanden werken Onno Kramer en Conchita Boon samen aan hun nieuwe flamenco programma. Een programma dat geheel bestaat uit eigen gecomponeerd en gearrangeerd werk.

Conchita Boon zal voor u d­­ansen. Zij is één van de jongste flamenco danstalenten van Nederland. Op haar jonge leeftijd is ze al in staat om eigen choreografieën te maken van hoog niveau en kan ze meedraaien op professioneel niveau. Top danseres Rafaela Carrasco (Spanje) is weg van haar en wil haar graag naar Spanje halen.
Ze wordt begeleid door Onno Kramer. Hij weet als geen ander mooie muziek te componeren. Zijn klanken zijn gevoelig, liefdevol en met veel passie.

De groep presenteert vanavond een met liefde samengesteld programma. Eerlijke en oprechte verhalen vertolkt in zang en dans. Recht vanuit het hart. De muziek is verhalend en wordt op een passievolle manier vertolkt door: Juan Peñas Pérez, Onno Kramer, Conchita Boon, André Schoorlemmer, Karin Dieters en Bart van Uden & VJ Zano.

Dance Company Karindans.nl

Weesp beleeft de première van de nieuwste choreografie van Dance Company Karindans.nl: “Toxic”. Deze moderne dansgroep vertelt het verhaal hoe we allemaal vrij en onbevangen deze wereld in komen. Maar in hoeverre sta je nog onbevangen en vrij in het leven als je volwassen bent. Ben je nog jezelf?

Julia Oschewsky en Thomas Bekhuis

Julia en Thomas zullen een aantal van Julia’s eigen liedjes laten horen, maar daarnaast ook nummers van o.a. Joni Mitchell, Feist en Silje Nergaard verpakt in een eigen nieuw jasje. Een prachtige en sprankelende combinatie van kleurige melodieën en harmonieën gepresenteerd door 2 ambachtelijke muzikanten die hun smaak en passie voor muziek delen en zullen laten horen.